torstai 31. maaliskuuta 2016

Kesäkassi

Miehen sisko täytti pyöreitä. Lahjatoiveena oli jotain itse tehtyä. Anopin kanssa pähkäiltiin mitähän se voisi olla. Päädyttiin kesäkassiin. Sen verran iso, että mahtuu vaikka eväät ja tietenkin paljon taskuja. Niin ja kivasta kankaastakin olisi oltava. Siispä tuumasta toimeen!

Ensin tuntui, ettei kangasvaraston (kyllä suurista) kätköistä löydy mitään kivaa kangasta. Ainakaan kesäistä. Noh, löysin jonkun tilkun ja aloin suunnittelemaan laukkua. Mitat ja koko tuli omasta päästä, ohjeita yksityiskohtiin otin neljästä eri blogista. Ensin leikkasin kankaat, ihan vain sellaisenaan. Iso kasa paloja tulikin. Sitten aloin suunnittelemaan taskuja. Niitä tuli vähän sinne sun tänne: sisälle ja ulos, vetoketjuilla ja ilman. Pikkuhiljaa laukun muoto alkoi hahmottumaan, sauma kerrallaan. Tein siihen myös säädettävän olkahihnan käytännöllisyyttä tuomaan.

Loppujen lopuksi kassi oli helppo tehdä, vaikka ensin ohjeet tuntui sekavilta. Sitä mukaa kun työ eteni, ohjeet myös selkeni. Lopputulos oli todella kiva. Melkein olisi tehnyt mieli pitää itsellä! ;)

Onneksi lahjan saaja tykkäsi, sehän on tärkeintä. Eikö? 

Laukku yhdeltä sivulta

Toisella sivulla oli vetoketjutasku

Tavarat saa piiloon vetoketjun taakse

Sisältä löytyi jos jonkinmoista taskua

Päädyssäkin oli pieni tasku

Toinen kuva päätytaskusta


Toivotaan, että kesä on aurinkoinen ja kassille on kovasti käyttöä. :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Tykästyin itsekin siihen sitä mukaan kun sitä tein. :) Joutunee tekemään itselle oman! ;)

      Poista