keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kantapaikka

Nyt on pakko tehdä ihan erilainen päivitys: haluan kiittää paikallista lankakauppaa upeasta ja niin ystävällisestä palvelusta!

Jo vuosia on siellä tullut asioitua, ensin kanavatöiden takia ja nyt viime vuosina neulomisen takia. Mikä ihanat lankavalikoimat sieltä löytyykään! En varmaan koskaan ole onnistunut lähtemään sieltä ostamatta mitään. Niin kuin en tänäänkään. :D

Tänään liikkeessä asioinnin syynä oli lankojen vaihto. Kyllä, luitte oikein. Siellä nimittäin on mahdollisuus vaihtaa tai jopa palauttaa, jos lanka on väärän väristä tai sitä on liikaa. Se vasta on asiakaspalvelua se!

No, kuten arvata saattaa, siltikin jäi käteen jotain "ylimääräistä". Poitsu halusi itselleen Angry Birds -paketin, enkä minä voinut sit koiranpentumaista katsetta vastustaa. Itselleni ostin kerän Alize Angora Gold Simli -lankaa. Ihastuin sen väriin ja pakkohan se oli ostaa. Huivin ajattelin siitä tehdä, en vain vielä tiedä millaisen. Eiköhän sekin aikanaan selviä. ;)

Ai niin, mikähän se ihana liike mahtaa olla? No tietenkin Vöyrin Käsityöliike! Enemmän tietoa liikkeestä ja sen kauppiaista löytyy kotisivuilta sekä facebookista. Tuohon liikkeeseen on aina yhtä ihana mennä, eikä sieltä ikinä poistu hymyilemättä. Eikä ainakaan ilman uusia ostoksia. ;)

Lopuksi vielä kuvat ostoksista. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti