torstai 3. maaliskuuta 2016

Helmikuu valokuvina

Helmikuu tuli ja meni vauhdilla. Niin kuin jokainen päivä, viikko ja kuukausi tuntuu menevän. Helmikuun aikana ei valmistunut neuletöitä ollenkaan, koska JyJy2016-haasteen merkkipaalu lähestyi. Helmikuun viimeiseen päivään mennessä kaikki työt oli saatava aloitetuksi. Niissä olikin keksimistä! Onneksi ihanat sukulaiset autttoivat ja tilasivat kuka millaisia asusteita itselleen. :)

Sentään jotain valmistui, nimittäin ihanat villasukat, jotka tunnetaan nimella "anelmaiset" kehittäjänsä mukaan. Tosin tein ihan pelkistetyn version ja jätin ylimääräiset kukkaset ym. pois. Sukat itsessään olivat niin kauniit!

Kameraa ei tässä (kään) kuussa ulkoilutettu, joten joutuu tyytymään kännykkäkuviin. Ei muuta kuin kuvat kehiin ja helmikuun menoa muistelemaan!

Helmikuussa...

...käytiin sorsia ruokkimassa

...bongattiin erikoisen värinen sorsa

...löydettiin valtavia lumikasoja

...kerättiin lenkiltä lumipalloja turkkiin

...korsetin teko eteni hienosti

...ihmeteltiin "karvalunta"

ja pelattiin älypeliä!

Lopuksi vielä kuva niistä ihanista anelmaisista. Nämä tein 7veljestä-langasta, joita kului 209g. Kaikenkaikkiaan näissä on viittä eri väriä. Sukkien varret ulottuu polviin, kuvassa niistä puuttuu vielä nauhat ylhäältä. Pakkohen se heti niden valmistumisen jälkeen oli uudet laittaa puikoille, tllä kertaa aion tehdä niistä yli polven mittaiset. :) Ohje näihin löytyy ravelrysta.


Ihanaa alkanutta maaliskuuta! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti