keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Irtiotto arjesta

Syyslomalla pakattiin pojan kanssa kimpsut ja kampsut ja lähdettiin reissuun. Alkuillasta noustiin junan kyytiin ja suunnattiin nenut kohti Tamperetta, jossa oli tarkoitus olla tädin hellässä huomassa. Junamatka meni sujuvasti, yhdem vaihdon taktiikalla. Oli jo pimeää kun pääsimme perille, siksipä poitsu bongasi liilana välkkyvän Tornitalon jo ennen kuin ehdittiin rautatieaseman laiturilta poistua. Harmi vaan, ettten siitä hoksannut koko reissun aikana kuvaa ottaa!

Sen sijaan tuli kuvia otettua Pyynikin Tornista, niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Ja kun kerran siellä oltiin, niin pitihän sitä munkkikahvilla herkutella. :P Ja kuten kunnon turistin kuuluu, niin pitihän sitä kauppoja kierrellä. Varsinkin niitä, joita Vaasassa ei ole! ;)

Muutama päivä hujahti kuin siivillä, vielä sinne oli mielellään jäänyt, mutta minkäs teit, kun koti (ja koulu) kutsuu. Kiitos tädilleni vieraanvaraisuudesta ja hurjan jännittävist' lautapeli-tuokioista! :)

Lopuksi kauhea määrä kuvia reissusta. :)

Pyynikin Torni

Hukeat näkymät

Munkkikahvit!

Pitihän sitä tietenkin nimi vieraskirjaan kirjoittaa

Lankamaailmasta mukaan tarttui ainoastaan tämä kuva (ihme!)

IKEAssa fiilisteltiin joulua

Särkänniemessä ihasteltin aaseja...

...ihmeteltiin planeettoja 

ja tutusttiin sähköankeriaaseen

Poitsu ihastui tähän "akvaariokalaan", jolla pituutta 80 cm ja painoa 40kg!
Ei taida tuo mötkylä ihan meidän akvaarioihin mahtua... :D

Maisemien tutkailua Näsinneulasta

Siellä se Änkkäri-puisto on!

2 kommenttia:

 1. Irtiotot <3 Yleensä miedän irtiotot on jotain aika pinetä, mennään vaikka museoon tai muuta vastaavaa...mutta kun me lähdetään reissulle niin se on täynnä kokemuksia. Jos kiinnostaa niin tule katsomaan meidän viime kesän reissua. Minun kotini, minun sydämeni, minun juureni :) Valitettavasti matka menee väärään suuntaan mutta se tuskin haittaa :)

  http://villananna.blogspot.fi/search/label/Krakow

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään yleensä näin mahtipontisia irtiotot ole, mutta tätä reissua oli suunniteltu (ja siirretty) jo lähes vuoden verran, niin pakkohan se oli toteuttaa. :D

   Poista