keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Blogitauon murtaminen

Taas on niin kiirettä pidellyt, ettei tänne ole ehtinyt mitään kirjoittelemaan. Pahoittelut siitä!

Tosiaan paljon on tullut tehtyä kaikenlaista, mm. kouluprojektit on vienyt hurjasti aikaa. Heitettiin poitsun kanssa myös parin päivän reissu Tampereelle, syysloman kunniaksi. Pieni irtiotto arjesta. Siitä lisää vaikkapa seuraavassa postauksessa. :)

Ensimmäinen kouluprojekti oli iso työ sisustussuunnittelun jaksosta, tehtiin mediahuone mielikuvitusasiakkaalle, Siihen kuului vaikka mitä vaiheita ja monia eri tehtäviä. Pitkästä aikaa tuli kaivettua värikynät laatikosta ja piirrettyä oikein kunnolla! Meille annettiin pohjapiirros huoneesta, johon suunniteltiin sisustus "asiakkaan" toiveiden mukaisesti, ottaen tietenkin huomioon myös tilan käyttötarkoitus, huonekalujen ja järjestyksen toimivuus yms. Paljon tunteja tuli vietettiin pelkästään piirroksen kanssa, koko projektista puhumattakaan.Piirtelytehtävän lopputulos

 Toinen ja täysin uusi projekti oli näyteikkunan sommittelu. Tein sen tuttavani liikkeessä, jossa myydään naisten vaatteita ja ihania lankoja. Kuten arvata saattaa, eihän sieltä ilman kassillista lankoja kotiin lähdetty! ;)

Somistaja työssään 

Valmis lopputulos

Kaikesta huolimatta olen ehtinyt saamaan jotain aikaiseksi. Niistä mieleen jäi marhaiten sormikkaat, jotka neuloin pojalleni vuorokaudessa! Ai miten niin pakkanen yllätti? ;) Ohjeen sormikkaisiin löytää klikkaamalla täältä. Sormikkaat oli pojan itse valitsemasta langasta, mutta koska Regian Fluormania on ohutta lankaa, tein ne kaksinkertaisella langalla. Kuviosta tuli varsin kivan näköinen, vaikka aluksi epäilin sen toimivuutta, Melkein jopa kivemmat, kuin yksinkertaisella langalla tehtynä. Ainakin kuulemma ovat lämpimät. :)

Poitsun sormikkaat

Sormikkaiden lisäksi valmistui myös kaksi paria tossuja tuttavan tilauksesta. Ohje ei varsinaisesti ollut minulle uusi, sillä olen sitä ennenkin katsellut ajatuksella "joskus vielä kokeilen näitä", ja nyt siihen tuli oiva tilaisuus. Tossujen teko tuntui varsin hitaalta ja vaikealta, mutta valmistuihan ne vihdoin. Lankana Novitan 7veljestä ja puikot 3mm. Väreinä langoissa harmaa ja tummanvihreä. menekkiä noin 65g per tossu. Kerää kumpaakin riitti varsin hyvin kaikkiin neljään tossuun. Ei muuta kuin tossut pakettiin ja postin mukana omistajalleen. :) Ohjeen tossuihin nappasin täältä.

Tossuja rivissä

Omasta päästä - ja omaan päähän - tuli tehtyä nämä pipo ja panta. Pipoon olen erittäinkin tyytyväinen, mutta panta ei miellytä. On liian leveä hiuspannaksi, mutta liian kapea korvien päälle lämmittämään. En kuitenkaan ala sitä purkamaan, eiköhän siihen jonkin korjauksen vielä keksi. Onko teillä ideoita? ;)


Syksyn väriloisto on kauneimmillaan, joten nautitaan siitä vielä kun voidaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti