torstai 10. syyskuuta 2015

Villasukkia, villasukkia!

Viime viikonlopun syntymäpäivämaraton on takana ja taas on aika hengähtää. Kuten otsikkokin lupasi tämä(kin) postaus käsittelee villasukkia. Jo pariin edelliseen postaukseen olisin halunnut laittaa kuvaa eräistä villasukista, mutta en viitsinyt ottaa riskiä, että sukkien saaja olisi saanut tietää niistä tätä kautta. Nyt kun juhlat on juhlittu, saan vihdoinkin julkaista ne tänne! :)Ylimmän kuvan liilat sukat meni siskolleni syntymäpäivälahjaksi. Malli oli itse kehittelemäni. Ne on muuten sileää, mutta kapea palmikko koristaa kummankin sukan ulkosyrjää. Näillä sukilla on siis väliä kumpaan jalkaan ne menee! ;) Lankana näissä(kin) on ihanaakin ihanempi Dropsin Fabel, jota näihin kuluikin 92g. Vain pienet pästkät lankaa jäi jäljelle. Toisaalta kyllä niistäkin saa raidan tehtyä joihinkin sukkiin, joten hukkaan ei menen nekään pätkät. Resorin tein tarkoituksella pitkäksi, sukkia voi käyttää pitkänä tai taittaa resori kaksinkerroin, jos niin haluaa. Kuinka olisinkaan halunnut pitää nuo itselläni, niin ihanat niistä tuli! Toisaalta, onpahan hyvä syy ostaa lisää lankaa ja neuloa itselleni samanlaiset. ;)


Omista sukista saatiin hyvä aasinsilta näihin räsymattosukkiin, jotka tein itselleni. Langat sain syntymäpäivälahjaksi, joten "pitihän" niistä tehdä sukat! Ihan kuin neulominen olisi mikään pakko... ;) Kylläpä muuten oli seiskaveikka paksua noiden Fabel-sukkien jälkeen! Nämä sukat ylettyy vain puoleen väliin pohjetta, joten ne olisi voinut hieman pidemmät olla. Siis jos näistä jotain vikaa pitää etsiä. ;) Muutenhan ne on täydelliset! Kerässä värit olivat nätit, mutta kutoessani pitkään arvoin jatkaako vai ei, koska puikoilla ne muistutti lähinnä värisekamelskaa ja oksenusta. Onneksi en purkanut, sillä työn edetessä ihastuin niihin enemmän ja enemmän. <3

Näistä voisinkin jossain hyvässä välissä tehdä oman postauksen ohjeen kera! Myös poikani sai sukat, oikein kasvukipusukat! Toivottavasti nämä langat auttavat pientä käyttäjäänsä, kuten niiden kehutaan auttavan. Lankana näissä on Schachenmayerin Fine Wool. joka olikin tosi ohut lanka! Vaikka neuloin kaksikertaisesta langasta, niin silti puikot olivat 2,5mm. Nämä tein ihan perussukkamallilla. Pehmoinen lanka tämäkin, ei varmasti pistele jalkoja.

Joko muuten täältä löytyy innokkaita jouluihmisiä? Onko jokin muukin jo aloittanut joulu(lahja)valmistelut? Mun valmistelut on tasolla "suunnittelu", sillä olen vasta hiukan miettinyt lahjalistaa. Kuten edellisinäkin vuosina, tänäkin vuonna antamani lahjat ovat pääosin itsetehtyjä, joten on hyvä olla ajoissa liikkeellä. :)

Iloista ja aurinkoista syksynjatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti