perjantai 4. syyskuuta 2015

Maanantai, mahtipäivä!

Kuten jo edellisessä postauksessa tuli mainittua, pääsin pitkästä aikaa tallille. Mikäs sen parempaa, kuin viettää aikaa ihanan hevosen ja hyvän ystävän kanssa. Haettiin oripoika tarhasta ja laitettiin se yhdessä kuntoon. Poika oli oikein rennon ja mukavan oloinen, uudesta tallipaikasta huolimatta. Niispä me varustettiin se suitsilla ja ratsastusvyöllä ja lähdettiin maastoon. Ratsastettiin kaverin kanssa vuorotellen, toinen toistamme taluttaen. Nuoren hevosen ollessa kyseessä, ei viitsitty turhia riskejä ottaa, vaan päädyttiin talutukseen.


Eihän tuo kopukka näyttänyt mitään pelkäävän, vaan rauhallisesti asteli menemään pitkin hiekkateitä. Yhden ainoan kerran oli vaaratilanne lähellä, kun takaa tullut pyöräilijä ohitti meidät oikealta puolelta, vaikka vasemmalla olisi ollut enemmän tilaa. Ilman varoituksia tuli yhtäkkiä takaa! Onneksi Flit ei reagoinut mitenkään, sillä mä ólisin varmaan tullut alas alta aikayksikön, kun ei mulla ollut jalustimia. Toisaalta oltiin sitä mieltä, että pyöräilijää se olisi voinut vähän säikäyttää. Ohitella nyt tuolla lailla!

Käveltiin noin neljän kilometrin lenkki ja aikaa saatiin kulumaan tunnin verran. Oli mukava mennä ilman mitään kiirettä ja kelikin suosi. :)

Vihreääkin pääsi tuo otus maistelemaan <3


Iltapäivällä käytiin vielä porukalla mustikassa. Marjoja löytyi hyvin ja aika kului nopsaan. Erityisen ylpeä olen pikkumiehestäni, joka jaksoi 2,5 tunnin reissun hyvin. Reippaasti poimi mustikoita, melkein puoli litraa oli pojan saalis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti