sunnuntai 30. elokuuta 2015

Elokuun ehtoolla

Taas on luvattoman pitkä aika edellisestä postauksesta. Elokuu on kohta lopussa ja viikot on kuluneet vauhdilla. Helteet helli vihdoin, eikä ole malttanut sisällä istuskella. Saati sitten koneella. Nyt kun on taas koulut ja sen myötä arki, niin ehkä se tästä rauhoittuu. Toivossa on hyvä elää. ;)

Mahtuihan elokuuhun niitäkin hetkiä, kun jotain ehti tekemään. Tässä kuussa on valmistunut villasukkia ja pieniä ompelutöitä. Niin ja yksi mekkokin. Uusia suunnitelmia on kertynyt sitäkin enemmän. Vielä, kun olisi aikaa toteuttaa kaikki mitä haluaisi.:)

Ai niin, pitäähän sitä vähän hehkuttaa! Pääsin paikallisen opistotalon parille kurssille. Toinen on tarkoitettu edistyneemmille ompelijoille ja siellä on opettajana ihan huipputyyppi! Toisella kurssilla puolestaan opetellaan käyttämään omaa saumuria, saaden siistä näin irti enemmän. :) Tietää taas mitä talvella tekee, kun on vielä nuo sisustusalan opinnotkin. ;)


Sukat, jotka lähti syntymäpäivälahjaksi lämmittämään veljeni jalkoja. Lankana Dropsin Fabel ja malli oma. Puikot oli 2,5mm ja lankaa kului ajaa 90g.


Mekko, jonka tein itselleni omilla kaavoilla.

Äitini neulonta-aarteita penkomassa. Mukaan tarttui reilu 2,6kg lankaa. 

Toppi, jonka tein Novita Puro Batikista. Ohje myös Novitan, tosinreilusti sovellettuna. Lankaa kului 4mm:n puikoilla neulottuna aikalailla tasan 200g. Tykkään!

Huomenna suunnitelmissa aivan muut kuviot, sillä pääsen pitkästä aikaa tallille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti