keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäisjuttuja

Pääsiäinen tuli ja meni vauhdilla. Tekemistä oli vaikka kuinka paljon. Perjantaina laitettiin kotiin kevättä. Keittiö sai uudet keväiset verhot ja kynttilöiden sijasta ikkunalaudalle laitoin viherkasveja. Keittiöstä tuli heti paljon valoisamman näköinen. Tykkään!

Poitsu puolestaan maalasi munia, joiden tyhjentäminen oli mulla melkoinen homma. Varsinkin kun ensimmäistä kertaa tein. Hienoja tuli munista!  Lauantaina käytiin trullittelemassa sukulaisille,  melkoisen saaliin poika saikin!

Sunnuntai ja maanantai menikin hevosten parissa, sillä sunnuntaina lähdettiin rakkaan ystäväni ja pojan kummitädin kanssa tallille. Saimme molemmat ratsastaa, minä vähäsen ja poika sitten loppukäynnit maastossa. Kivaa oli kummallakin! Maanantaina käytiin hevosten match show'ssa ihastelemassa kauniita hevosia ja söpöjä poneja. Harmi vain, että keli oli niin huono, ettei siellä käymistä kauempaa jaksanut olla...

Näiden lisäksi hoidettiin vielä naapurin kissat, kun he olivat pääsiäisen reissussa. Melkoisen ihania nämä tytöt ovatkin, niin seurallisia ja leikkisiä. Kerta kaikkiaan ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti