sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Alkuherätys

Päivät pitenee ja ilmat lämpenee, joten talvihorroksesta heräämisen myötä voisi olla hyvä aika aloittaa blogin pitäminen. Taas. Monet yritykset on kompastuneet alkutekijöihinsä, mutta josko tällä kertaa nostelisi askeleitaan niin, että tällä kertaa selviäisi alkuvaikeuksista eteenpäin. Paljon on tapahtunut sellaista mistä olisi voinut tänne näpytellä - ja varmasti tulee vielä tapahtumaan. :)

Tähän on hyvä lätkäistä pieni armoton määrä infoa esittelytekstin taustoista:

Perhe: pysyköön perhe anonyyminä tässä blogissa, mutta sen verran voin asiasta mainita, että siihen kuuluu rakas aviomieheni ja poikani vuosimallia 2007.

Koira: Tuo niin ihastuttava ja vihastuttava karvaturjakkeeni. Koira jonka kanssa on yhteistä matkaa taivallettu jo kahdeksan vuotta! Ikä vaan ei ukkelissa näy, ja usein sitä luullaankin nuoreksi koiraksi. Vastaa siinä sitten naama peruslukemilla sen olevan veteraani-ikäinen, kun toinen riekkuu ympärillä kuin pahainen pentu! :D


Hevoset ja ratsastus: Olen pienestä tytöstä asti rakastanut hevosia, en edes muista kuinka pieni olen ollut hevoskärpäsen puraistessa. Muistan kuinka onnellinen olin jo siitä, kun sain syntymäpäivälahjaksi Villivarsa-lehden vuosikerran! Sittemmin, vasta likellä aikuisikää aloitin harrastuksen. Omat rahat, omat menot. ;) Vuosi oli 2000 ja siitä asti olen harrastanut enemmän tai vähemmän säännöllisesti hevosten kanssa puuhailua.Akvaarioharrastus: verrattain uusi harrastus, sillä lokakuussa 2013 taloon tuli ensimmäinen "allas". Harrastus vei mukanaan ja nyt akvaarioita löytyykin jo kaksin kappalein. :)


1. allas


2. allas

Käsityöt: Ihastuin käsitöiden tekemiseen jo koulun käsityötunneilla. Siitäkin huolimatta, että ensimmäiset villasukan tekeleeni olivat täysin eri kokoluokkaa ja lapasia tuskin saattoi lapasiksi tunnistaa! Lähimpänä sydäntä ovat ompelu ja neulominen, mutta myös helmityöt, ristipistot ja kanavatyöt onnistuu. Oikeastaan mikä tahansa käsillä tekeminen ja uuden luominen tuottaa hyvän mielen.Siinä pikkaisen infoa itsestäni ja siitä mitä blogi mahdollisesti sisältää. Mikäli tätä joku eksyy lukemaan, niin tervetuloa! Jos ei, olkoon tämä päiväkirja itselleni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti